Seminar Cognitive Yoga 1

Høsten 2016 ble Yeshayahu Ben-Aharons bok Cognitive Yoga – Making Yourself a New Etheric Body and Individuality utgitt på Temple Lodge forlag. I den forbindelse inviterer31QdNHVGTRL._SX329_BO1,204,203,200_ vi til seminar.

Tid: lørdag 13. mai, kl. 11-16 i Josefines gate 12 i Oslo. På programmet:

Korte innledninger til temaet og boken  v. Torbjørn Eftestøl og Rigmor Haugen Jensen. Grunnleggende øvelser i kognitiv yoga.  Samtale. Presentasjon av Dynamis forening og forlag, og forlagets to utgivelser: Åndsvitenskap i det 21. århundre av Yeshayahu Ben-Aharon, utgitt jan. -16, og Oppmerksomhet og hengivelse av Georg Kühlewind, som utgis i april.

Pris for seminaret: 350, – inkludert pauseforfriskninger  (lunsj er ikke inkludert) Påmelding innen 6. mai til dynamis.oslo@gmail.com